Shambhala Eenheid

De kunst van “het handen opleggen” is al heel erg oud. Als mensen zich niet lekker voelen, een zere plek hebben of getroost moeten worden, leggen we intuïtief onze hand op die plek waar het nodig is en geven we energie. Deze natuurlijke energie is de universele energie die gebruikt wordt tijdens Shambhala. Het is vergelijkbaar met Reiki, maar dan vele malen sterker en sneller. 


Shambhala helpt emotionele en lichamelijke blokkades in je energiebanen op te lossen, waardoor het zelfgenezend vermogen van het lichaam beter zijn werk kan doen. Hierdoor kom je beter in je vel te zitten en is het mogelijk om oude emoties en patronen los te laten. Daarnaast ontspant Shambhala.

 

Omdat het lichaam zelf aangeeft welke plekken in disbalans zijn, bijvoorbeeld door pijn, wordt tijdens een behandeling de energie gericht op die specifieke plekken. Tijdens de behandeling maak ik scannende bewegingen met mijn hand boven het lichaam (daarbij raak ik de te behandelen persoon niet aan) en voel vaak waar de blokkades zitten, soms al voordat de persoon het zelf benoemd heeft. Door de behandeling gaat de energie dan stromen op de plekken waar dat nodig is.

 

De energie stimuleert om een blokkade die pijn veroorzaakt zelf te genezen en de problemen op te lossen. Shambhala kan helpen bij alle soorten pijn en ziekten. Een Shambhala behandeling werkt ontgiftend, bevrijdend, helend, ontspannend en lost blokkades op. Shambhala gaat naar de oorzaak van de klacht en ondersteunt op krachtige wijze het natuurlijke proces van heling. 

 

Een Shambhala behandeling:

* Bevordert de natuurlijke zelfgenezing

* Herstelt de harmonie van lichaam en geest

* Heft blokkades op en bevordert volledige ontspanning

* Vitaliseert lichaam en geest

* Ondersteunt de reiniging van vergiften

* Werkt op het lichamelijke, geestelijke, emotionele en spirituele niveau

* Brengt de energiehuishouding in evenwicht

* Past zich aan naar de natuurlijke behoefte van de ontvanger.