Pia Opbroek-Treffers

Ik ben mijn loopbaan begonnen in de verpleging, maar werk nu al vele jaren met veel plezier als office manager bij een engineeringbureau. In mijn vrije tijd heb ik vele cursussen gevolgd op het gebied van intuïtieve ontwikkeling. Ook heb ik geregeld geassisteerd bij cursussen op dat gebied.

Ik ga er vanuit dat alles wat in ons leven gebeurt een leermoment is om ons te brengen tot wie we in essentie zijn. Anders dan aan symptoombestrijding te doen, is het belangrijk om te zoeken naar de kern van een probleem. Hierdoor wordt  het ontstaan van een probleem helder en komt dus ook de structurele oplossing ervan binnen handbereik.

Enige tijd geleden kwam ik in aanraking met Shambhala Eenheid en werd enthousiast over de mogelijkheden die deze behandelvorm biedt. Ik volgde de opleiding tot Shambhala Eenheid master en pas die nu toe in mijn eigen praktijk, die ik naast mijn reguliere baan heb opgezet. Persoonlijk ervaar ik hoe mooi het is om anderen te begeleiden hun lichaam en geest in balans te brengen, blokkades op te heffen en hun zelfhelend vermogen aan te spreken. Ik zie mooie resultaten: bezoekers van mijn praktijk zijn na afloop meer ontspannen, zetten stappen om meer in balans te komen en bevelen mij bij anderen aan.  

Daarnaast volgde ik vele cursussen en opleidingen, o.a. Munay Ki, metamorfosemassage en de helende reis.

De combinatie van mijn baan en mijn healingpraktijk bieden mij een goede balans tussen spiritualiteit en zakelijkheid, waardoor ik stevig met beide benen op de grond blijf staan. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten bezig, zo werk ik graag in de tuin of ga ik wandelen in de natuur.