Munay-Ki

Het woord Munay betekent liefdeskracht, Ki betekent energie, Munay-Ki betekent zoveel als “ik hou van je vanuit het aller-diepste van mijn hart”  en ook “wees zoals je bent”. Het Quechua, de taal van vele volkeren uit de Andes, waaronder de Q'éros, kent geen aparte woorden voor “liefde” of voor “wil”. Dat is voor hen namelijk een geïntegreerd begrip: Munay: liefde en wil ineen. De echte kracht van onvoorwaardelijke liefde. 

 

De Munay-Ki is de reis op weg naar vrijheid om te zijn wie je in wezen bent en naar het “bewust-zijn” van eenheid. De Munay-Ki voert je voorbij de illusie van afscheiding. Het herstelt de verbinding met je innerlijke kracht. Zo brengt de Munay-Ki je bij je ware bestemming hier op aarde. Het maakt dat je volledig in je kracht komt te staan.

 

De Munay-Ki helpt je om geestelijke ballast, door onder andere trauma’s uit het verleden, uit je chakra’s weg te werken. Zodra je alle 10 inwijdingen hebt ontvangen, zullen je chakra’s  helder worden. De Laika’s, een stam uit de Andes, zeggen dan dat je een regenbooglichaam hebt. Dit gebeurt wanneer de chakra’s beginnen te stralen met hun oorspronkelijke gloed. Elk chakra heeft zijn eigen kleur en samen geven ze de kleuren af als van de regenboog.

 

Toepassing Munay-Ki

Tijdens de diverse behandelingen die ik geef, volg ik mijn intuïtie en zal, daar waar wenselijk, delen van de Munay-Ki daaraan toevoegen. 

 

Cursus Munay-Ki

De cursus bestaat uit vier avonden of 4 dagdelen, privé of met 2 of 3 personen (vrienden, partners, collega’s), en vindt ongeveer eenmaal per maand plaats. Het is belangrijk de inwijdingen op een goede en rustige manier te ervaren en structureel in je op te nemen. Per dagdeel of avond zul je maximaal drie inwijdingen ontvangen.Ook ontvang je de Munay-Ki DVD met Nederlandse ondertiteling en je eigen inwijdingssteen (Pi-stone). Je leert , indien je dit wilt, de inwijdingen door te geven.

 

De cursus geef ik in samenwerking met een andere, ervaren therapeut.