Metamorfose Massage

Metamorfose Massage gaat uit van het principe dat er al blokkades in je ontstaan tijdens de zwangerschap. In de prenatale periode wordt namelijk al de basis gelegd voor je talenten, je kwaliteiten maar ook voor de belemmeringen die je er steeds weer van weerhouden te zijn wie je werkelijk bent.

Metamorfose massage is een hulpmiddel op weg naar genezing, bewustwording en spirituele groei. Een behandeling bestaat uit een zachte aanraking van de reflexzones van de wervelkolom op de voeten, handen en het hoofd. De voeten staan symbool voor bewegen, de handen voor handelen en het hoofd voor het denken.

Deze reflexzones corresponderen met de tijd voor de geboorte, de prenatale periode. De herinneringen aan indrukken opgedaan tijdens de zwangerschap bevinden zich in de reflexzone van de wervelkolom. Door dit reflexgebied te behandelen, kunnen blokkades die voor de geboorte zijn ontstaan losgelaten worden en kan de levensenergie die geblokkeerd was weer vrij komen. Dan wordt genezing mogelijk en kunnen klachten en problemen verdwijnen. 

Een metamorfose massage kan je helpen vorm te geven aan wie je in wezen bent. Deze vorm van massage werkt heel ontspannend, brengt de geest tot rust en kan ondersteunend werken in periodes van veranderingen zoals echtscheiding, verhuizing, zwangerschap, verandering van (werk)omgeving. Ook komen mensen voor een behandeling omdat ze het gevoel hebben op een kruispunt in hun leven te staan of omdat ze vastgelopen zijn.

Deze zachte vorm van massage is geschikt voor volwassenen, kinderen en zwangeren. Het kan helpen bij stress- en zwangerschapsgerelateerde klachten, spanningen, bij drukke kinderen (ADHD) en autisme. Maar het wordt ook gebruikt om oude emoties of vers verdriet mee te verwerken, inzicht te krijgen in problemen of het zelfgenezende vermogen van het lichaam te stimuleren. 

Veel mensen kiezen voor de metamorfose massage om emotionele problemen te verwerken en diepe innerlijke veranderingen door te maken, zonder over hun problemen te hoeven praten of in het verleden te hoeven graven. In moeilijke tijden kan metamorfose massage een grote steun zijn. 

Maar boven alles is een metamorfosemassage prettig en zeer ontspannend om te ondergaan, ook als alles lekker loopt in het leven en je jezelf een fijne behandeling cadeau wilt geven.