Onderwerp *
Naam *
E-mailadres *
Website
Inhoud *
Afbeelding verificatie * Captcha afbeeldingAfbeelding vernieuwen
   
 

Wil: Vlinders
http://www.laportapia.nl

Lieve Pia,

Het is een mooie en informatieve website geworden.

Ik wens je heel veel succes met je praktijk en veel goede en mooie behandelmomenten zodat heel veel vlinders zich mogen ontpoppen en vrij mogen vliegen.

Lieve groetjes, Wil

woensdag 12 februari 2014

catharina: Levensles

Lieve Pia,

Jouw behandelingen zijn voor mij echte levenslessen. Je helpt me niet alleen mijn balans te vinden, maar ook mijn energie goed te gebruiken. Elke behandeling is een aparte ervaring en geeft innerlijke rust.

Ik kan je ook niet genoeg bedanken voor de hulp die je geeft met mijn zoontje. De verandering, een blij, vrolijk, vol energie mannetje, door hem alleen maar te begrijpen, is enorm.

Je bent niet alleen een geweldig persoon (voor mens, dier en natuur), maar, zoals ik het zie, gemaakt-geboren om dit te doen.

Liefs Catharina

 

 

dinsdag 28 januari 2014

Ricardo Seffelaar: Succes

Lieve Pia,

ik wil je erg veel succes wensen met je praktijk. Je bent een prachtmens en weet zeker dat je met je behandelingen veel mensen kan helpen. Hoop je snel weer eens te ontmoeten. Is te lang geleden.

hartelijke groet,

ricardo 

zondag 26 januari 2014

Marianne Hoffman: aanbeveling

Lieve Pia, jou kennende weet ik zeker dat je een bloeiende praktijk zult opbouwen met La Porta Pia. De naam en de behandelingen die je geeft passen perfect bij jou. Je hebt veel compassie, maar bent ook heel down to earth, naast een goede intuitie.

Veel succes en warme groet van Louis & Marianne

zondag 26 januari 2014

Esther: Mooie ervaring

Het contact en de behandelingen met en bij Pia is een van de betere ervaringen In mijn leven. Het draagt bij om heel dicht bij me zelf te komen en te blijven. Het is een ontwikkeling avontuur niet zonder berg en dal maar meer dan de moeite waard. Mijn reis naar binnen maakt mij rijk als mens. Lijden hoort daar bij zonder lijden geen voortgang in het proces. 

Stap voor stap met onderweg steeds opnieuw levenslessen, Pia haar behandeling geeft mij veiligheid en vertrouwen dit pad te gaan.

Ook heeft zij een gedegen netwerk van collega's en kan goed doorverwijzen indien noodzakelijk of wenselijk.

op naar echtheid, liefde, energie en een passie vol leven.

 

Lieve groet en succes op avontuur Esther

dinsdag 07 januari 2014

 

Powered by Phoca Guestbook