De Helende Reis

De Helende Reis is een effectieve methode om emotionele en fysieke blokkades op te sporen en op te lossen. Het wordt o.a. toegepast bij fysieke, emotionele en/of gedragsproblemen; bij angsten en fobieën; bij slaap- en eetstoornissen; bij leerproblemen; en bij rouwverwerking en depressies. De Helende Reis kan worden gecombineerd met andere therapieën.

 

 

De Helende Reis is een door mij begeleide visualisatie waarbij ik je begeleid en vragen stel. Met gesloten ogen ontvouwt de reis zich vanzelf op basis van de antwoorden die als vanzelf in jou opkomen. Volledig aanwezig en bewust maak je tijdens de Helende Reis contact met in het lichaam opgeslagen herinneringen en emoties, die gekoppeld zijn aan een specifieke gebeurtenis die je niet goed hebt verwerkt. Je doorleeft één voor één alle emoties opgeslagen in die blokkades, totdat je jouw werkelijke essentie ervaart en tot de kern van de blokkade komt. Door alles te uiten wat toen niet is uitgesproken zal er ruimte komen om vrede te sluiten met jezelf en anderen. Wanneer je bevrijd bent van de negatieve lading van deze herinnering kan heling op natuurlijke manier plaatsvinden tot op celniveau in het lichaam. Een unieke methode om jouw levensbron te ervaren en om anderen te vergeven vanuit je hart.

 

De Helende Reis is geschikt voor iedereen die zich wil bevrijden van fysieke of emotionele pijn en die open staat voor heling van binnenuit. De methode is geschikt voor volwassenen en voor kinderen vanaf 6 jaar. De redenen om een Helende Reis te ondergaan kunnen heel uiteenlopend zijn. Voor sommige mensen is het gewoon een manier van bewustwording, voor anderen om negatieve conditioneringen te doorbreken, of het kan de gevolgen van een eventuele ziekte verzachten. De Helende Reis is bij vele vraagstukken in jouw leven toepasbaar.

 

Deze methode is geen vervanging voor een reguliere medische behandeling. Raadpleeg bij klachten ook altijd je behandelende arts. De Helende Reis is wel een goede aanvulling op andere reguliere en alternatieve behandelmethoden.